Bij Gezelligheidskoor “de Levensgenieters” is de gezelligheid belangrijker dan het technisch perfect zingen. Er zijn mensen die van zichzelf zeggen dat ze niet kunnen zingen, maar wij vinden dat het bij ons koor geen belemmering mag zijn: in ons koor kan iedereen op een leuke manier meezingen. Je wordt daarbij gesteund door je medekoorleden.

 

Het koor tijdens de coronapandemie

In 2020 en 2021 hebben er in verband met de coronapandemie bijna geen kooractiviteiten plaatsgevonden. Zo waren er geen repetities en ook geen optredens. In september 2021 hebben we de repetities weer hervat en nu zijn weer druk bezig met repeteren. Het is ons doel om snel weer op het oude niveau te komen. 

 

Repetitietijden

Het koor repeteert elke donderdagavond in de theaterzaal van het Klavier te Kaatsheuvel. We repeteren van 19.30 uur tot 21.30 uur met tussentijds een koffie/theepauze.

 

Contributie

De contributie bedraagt op dit moment € 40,00 per kwartaal.

 

Lidmaatschap
Als u interesse heeft in lidmaatschap van ons koor, bent u van harte uitgenodigd om een repetitie bij te komen wonen. Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend. Na enkele weken kunt u dan besluiten of u lid wilt worden van ons koor.

U kunt sowieso tijdens een repetitie binnen komen lopen, maar u kunt vooraf ook contact opnemen met een van onze bestuursleden, Jeanne van Gorkum (06-57732744) of Anneke van Mook (06-11147369).