Home » Dirigent gezocht

 

Gezelligheidskoor “De Levensgenieters” zoekt een nieuwe dirigent(e).

 

Omdat onze huidige dirigent Erik Potters in de  eerste helft van 2022 wil stoppen met zijn dirigeerwerkzaamheden, is ons koor op zoek naar een goede vervanger. 

 

Gezelligheidskoor de Levensgenieters is een gemengd koor met ca 40 leden in de gevorderde leeftijd van 60+.Ondanks deze leeftijdsopbouw zijn ook jongeren bij dit koor natuurlijk van harte welkom. We zingen vanuit een muziekmap met tekstbladen zonder notenschrift.We zingen vooral Nederlandstalige liedjes, maar soms is er ook een klein uitstapje naar een andere taal.

Onze koorleden zoekenontspanning en een avondje uit, waarbij gezelligheid belangrijker is dan het technisch perfectzingen. Iedereen kan op een leuke manier meezingen. Je wordt daarbij gesteund door je medekoorleden en door de dirigent.

 

Het koor repeteert elke donderdagavond in de theaterzaal van het Klavier te Kaatsheuvel, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Ons wekelijks oefenen staat in het teken van de regelmatige optredens, waarbij we andere mensen willen laten genieten van onze verzorgde manier van zingen.

Het koor wordt begeleid door een combo dat bestaat uit een toetsenist, een gitarist en een drummer.

 

Wat zoeken wij?

Je hebt een aantoonbare ervaring als koordirigent. Je past als persoon bij het karakter van ons koor en bij ons repertoire. Als de situatie erom vraagt, moet je op zijn tijd serieus kunnen zijn en overwicht op de groep hebben. Maar over het algemeen moet je ook gezellig en ongedwongen kunnen zijn. Het is ook belangrijk dat je voldoende muzikale kennis en vaardigheid hebt om het koor aan te sturen bij het oefenen van de liedjes en het verzorgen van optredens.

 

Als u belangstelling heeft, kunt u dat kenbaar maken door een mail te sturen naar delevensgenieters@hotmail.com

U kunt ook bellen naar onze voorzitter Jeanne van Gorkum: 06-57 73 27 44.

U kunt ook onze website bezoeken: www.levensgenieters-kaatsheuvel.nl